Szervezet kezelése

Ismerje meg, hogyan kezelheti a szervezeti szintű beállításokat, és hogyan adhat hozzá új felhasználókat.

Frissítve:

Adminisztrátorként Ön kezeli a teljes Yasan-munkaterület, vagyis a szervezet legmagasabb szintű beállításait.

Szervezet törlése#

Ha véglegesen törölni szeretné szervezetét és minden kapcsolódó adatát a Yasan platformról, hivatalos kérelmet kell benyújtania.

  1. Lépjen a Beállítások > Előfizetés menüpontba

    Válassza a bal oldali menüben a Beállítások > Előfizetés menüpontot.

  2. Keresse meg a Szervezet törlése szakaszt

    Görgessen az oldal aljára, amíg meg nem jelenik a Szervezet törlése szakasz.

  3. Kattintson a Szervezet törlése gombra

    Kattintson a Szervezet törlése gombra.

  4. Küldje el a kérelmet

    Megnyílik egy kapcsolatfelvételi űrlap. Kérjük, írja le röviden, miért dönt a távozás mellett, majd küldje el a kérelmet.

Csapatunk elvégzi a törlést. Amint az összes adatát véglegesen eltávolítottuk, értesítjük Önt.

Szervezet törlése
A szervezet törlésére szolgáló szakasz

Csapattagok meghívása#

  1. Nyissa meg a Felhasználók oldalt

    Lépjen a Beállítások → Felhasználók menüpontba.

  2. Adjon hozzá egy felhasználót

    Kattintson a Felhasználó hozzáadása gombra, adja meg a meghívni kívánt személy e-mail-címét, és szükség esetén rendeljen hozzá csapatot.

  3. Küldje el a meghívót

    Kattintson a Meghívó küldése gombra. A meghívott e-mailben kap értesítést a szervezethez való csatlakozásról.

A meghívás elfogadásáig a felhasználó az Elküldött meghívók között jelenik meg. Ugyanezen az oldalon kereshet és rendezhet az aktív felhasználók és a függőben lévő meghívók között, valamint visszavonhat egy meghívót. A már csatlakozott tag eltávolításához forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Kapcsolódó cikkek#

← Vissza a kezdőlapra