Správa organizace

Naučte se spravovat nastavení na úrovni celé organizace a přidávat nové uživatele.

Aktualizováno:

Jako administrátor máte pod palcem nastavení na té nejvyšší úrovni – spravujete celý váš pracovní prostor v Yasanu, tedy vaši organizaci.

Smazání organizace#

Pokud se rozhodnete svou organizaci a veškerá s ní spojená data z Yasanu trvale odstranit, je nutné o to formálně požádat.

  1. Přejděte do Nastavení > Předplatné

    V levém menu vyberte Nastavení > Předplatné.

  2. Najděte sekci Smazat organizaci

    Sjeďte na stránce úplně dolů, dokud neuvidíte sekci Smazat organizaci.

  3. Klikněte na Smazat organizaci

    Klikněte na tlačítko Smazat organizaci.

  4. Odešlete žádost

    Otevře se vám kontaktní formulář. Napište nám prosím stručný důvod, proč se nás rozhodnete opustit, a žádost odešlete.

Náš tým se o smazání postará. Jakmile budou všechna vaše data trvale odstraněna, dáme vám vědět.

Smazání organizace
Sekce pro smazání organizace

Pozvání členů týmu#

  1. Otevřete uživatele

    Přejděte do Nastavení → Uživatelé.

  2. Přidejte uživatele

    Klikněte na Přidat uživatele, zadejte e-mailovou adresu a případně přiřaďte tým.

  3. Odešlete pozvánku

    Klikněte na Odeslat pozvánku. Pozvanému přijde e-mail, přes který se připojí do organizace.

Dokud pozvaný pozvánku nepřijme, najdete jej v sekci Odeslané pozvánky. Na stejné stránce můžete vyhledávat a řadit aktivní uživatele i čekající pozvánky nebo čekající pozvánku zrušit. Pro odebrání člena, který už se připojil, kontaktujte podporu.

Související články#

← Zpět na úvod